About Us

Τέλος διακοπών..Νέο background, νέες αναρτήσεις έρχονται !!

Translate



Μπορεί να αναρωτιέσαι που θα βρείς αυτές τις στρογγυλές
 κόκκινες γλυκές πιπερίτσες αλλά υπάρχουν! Και αν δε βρεις
 αυτές μπορείς να κάνεις το ίδιο με τις μακριές κόκκινες γλυκές
 πιπεριές τις οποίες μπορείς να κόψεις στο κάτω μέρος τους και
 να χρησιμοποιήσεις μόνο το μισό πάνω μέρος.  
Για να φτιάξεις αυτό το υπέροχο σνακ θα χρειαστείς..

ιταλικό σαλάμι, παρμεζάνα σε φέτες και πιπερίτσες. 

Πώς να το κάνεις..

Ξεκίνα κόβοντας την κάθε φέτα σαλαμιού στη μέση. Κάνε το ίδιο και με την 
παρμεζάνα. Τύλιξε τη φέτα σαλαμιού και τη φέτα τυριού και βάλ’τες και τις 
δύο μέσα στην πιπερίτσα. Φρόντισε να μην εξέχουν πολύ (όπως στη φωτογραφία).

Σέρβιρε αμέσως τις πιπερίτσες σου ή βάλ’τες στο ψυγείο για μερικές ώρες 
μέχρι να τις σερβίρεις. 


Έξτρα tip: Μπορείς να αντικαταστήσεις το τυρί και το σαλάμι με ό,τι αλλαντικά
 θέλεις εσύ και να διατηρήσεις τις πιπερίτσες σου για μερικές εβδομάδες στο 
ψυγείο έτσι ώστε να έχεις ένα έτοιμο σνακ ανά πάσα στιγμή. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top